17.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset toimistollamme

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet hyvin poikkeuksellisia ja koronavirustilanne on tuonut muutoksia myös meidän toimintaamme. Olemme seuranneet tilannetta tarkasti ja hallituksen linjaamien toimenpiteiden vuoksi olemme päättäneet, että jokainen työntekijämme tekee töitä toistaiseksi etänä kotoa käsin. Toimistomme on siis toistaiseksi suljettu. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista viipymättä.

Meidät saa kuitenkin kiinni puhelimitse ja sähköpostilla arkipäivisin klo 08:00 – 16:00. Voimme tarvittaessa sopia myös virtuaalikokouksista. Tavoitat oman yhteyshenkilösi parhaiten sähköpostitse (etunimi.sukunimi@eritilit.com).

Pyydämme asiakkaita toimittamaan paperiset aineistot postilaatikkoon, joka sijaitsee toimistorakennuksen takana. Saapunut posti käsitellään kaksi kertaa viikossa, jolloin kiireellinen aineisto tulisi pyrkiä lähettämään sähköisesti. Pyydämme toimittamaan mahdolliset paperiaineistot hyvissä ajoin, jotta ne voidaan ottaa käsittelyyn muutaman karenssipäivän jälkeen. Tämän takia toivomme, että helmikuun paperiset kirjanpitoaineistot toimitetaan viimeistään perjantaina 3.4.2020 mennessä.

Mikäli epäilet, että aineistosi ei mahdu postilaatikkoomme olethan yhteydessä vaihteeseemme 09 350 5090.

Näillä toimenpiteillä pyrimme takaamaan työkuntoisen henkilökunnan, jotta pystymme hoitamaan asiakkaidemme toimeksiannot ajantasaisesti. Riskienhallinnalla pyrimme suojaamaan tilitoimistomme työntekijöitä sekä asiakkaita. Tilinpäätösaika on tilitoimistoilla vuoden kiireisintä aikaa ja yhdelläkin sairastumisella on isoja vaikutuksia toimintaamme.